Wat is Checkstar?

Checkstar is een onafhankelijk autoservice netwerk wat in 2009 ook in Nederland van start is gegaan. Wereldwijd zijn er meer dan 5.500 autobedrijven aangesloten als Checkstar servicepartner.

In 1985 werd het bedrijf Fiaitalia opgericht door Robert van Wijck. Hij richtte zich in eerste instantie op het verkopen, onderhouden en repareren van Fiat en Lancia. Al snel was Fiaitalia genoodzaakt om een groter pand te betrekken in Wijchen. Fiaitalia is gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Sinds 2009 is Fiaitalia officieel Checkstar partner.

Het is de autoservice formule van de Italiaanse auto-onderdelenfabrikant Magneti Marelli. Ze zijn leverancier van diverse originele onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Magneti Marelli is dé huisleverancier van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Vandaar dat er alleen al in Italië 3.400 Checkstar servicepartners zijn gevestigd.

Magneti Marelli ondersteunt de Checkstar partners door middel van technische trainingen, diagnose- apparatuur en vervangingsonderdelen van originele kwaliteit. De checkstar specialisten zijn hierdoor zeer deskundig. Checkstar hanteert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zodat u tegen de laagst mogelijke kosten zorgeloos kunt rijden.

Checkstar specialisten beseffen bovendien dat technische voorsprong alleen niet voldoende is. Bij Checkstar voelt u zich thuis door de wijze waarop service wordt verleend. We doen er alles aan om u tevreden te stellen, zodat u volop kunt genieten van zorgeloos autorijden. Uw opmerkingen om onze service te verbeteren zijn dan ook meer dan welkom. Wij zijn tenslotte uw servicepartner!

De servicepartners zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Kijk voor het dichtstbijzijnde servicepunt op www.magnetimarelli-checkstar.nl.