Kleine beurt voor uw auto

Kleine beurt

Heeft u ook al eens meegemaakt dat de kosten voor een kleine beurt achteraf hoger uitvallen dan verwacht? Net als u, houden we bij Fiaitalia in Wijchen van duidelijkheid. Dit betekent dat we uw auto eerst grondig inspecteren, u een exact overzicht geven van de reparatiekosten en na uw goedkeuring pas over gaan tot reparatie. Door ons voordelige uurtarief hoeft een kleine onderhoudsbeurt voor uw Fiat, Alfa Romeo of Lancia niet zo duur te zijn!

Wat houdt een kleine beurt in?

Tijdens de kleine beurt wordt de olie van uw auto ververst, het oliefilter vervangen en worden meer dan 20 belangrijke onderdelen gecheckt op slijtage en gebreken. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de ophanging, remmen (visueel), verlichting,  sloten, bandenspanning en vloeistofniveaus.

Gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia

Fiaitalia in Wijchen is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties voor de Italiaanse merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Voor deze merken hebben we de expertise, onderdelen en apparatuur in huis om uw auto van een kleine beurt te voorzien.

Afspraak maken voor een kleine beurt

Voor een afspraak voor een kleine beurt kunt ons bellen (024 – 6411673) maar wanneer u liever langskomt aan de balie in Wijchen, heten wij u natuurlijk ook van harte welkom.