Service en onderhoud

service en onderhoud
Iedere auto heeft onderhoud nodig, ook die van u. Bij FiaItalia in Wijchen kunt u terecht voor complete service en onderhoud voor uw auto. Wegens grote drukte kunt u helaas op dit moment geen online afspraak voor auto onderhoud in te plannen, dat kan alleen nog telefonisch (024-6411673).

Fiaitalia is gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Voor onderhoud en service aan uw Italiaanse auto bent u bij ons in Wijchen aan het juiste adres.

Auto rijden is momenteel al duur genoeg. Bij Fiaitalia in Wijchen begrijpen we dit. Om u te laten profiteren van kwaliteitsservice en onderhoud tegen lage kosten, profiteert u ook van de scherper geprijsde Magneti Marelli onderdelen en hanteren we een schappelijk uurtarief. Op deze manier helpen wij u met het besparen op uw auto kosten.

Wij streven ernaar om uw auto op dezelfde dag weer aan u te kunnen afleveren, tenzij we vooraf aangeven dat we uw auto voor een langere tijd in de werkplaats moeten houden om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Mocht het onverhoopt toch noodzakelijk zijn dat de auto een dag langer moet blijven dan wordt u daarvan telefonisch op de hoogte gesteld.

Vervangend vervoer

Om ervoor te zorgen dat u kunt blijven rijden, staat er altijd vervangend vervoer voor u klaar. Zo is het mogelijk om een Fiat, Alfa Romeo of Lancia te lenen voor slechts € 24.50 per dag. Daarnaast zijn er gratis leenfietsen beschikbaar.

Afspraak maken

Voor service en onderhoud aan uw Fiat, Alfa Romeo, Lancia is het mogelijk om eenvoudig een afspraak in te plannen via deze website, maar ook telefonisch of via de mail. Of komt u vooral eens langs bij ons in Wijchen voor een persoonlijke kennismaking.

U kunt Fiaitalia terecht voor service en onderhoud aan uw auto. Wij kunnen u helpen met: