Grote beurt voor uw auto

grote beurt

De grote beurt in de praktijk

Met een vaste regelmaat is uw auto aan een grote beurt toe. Dat gaat doorgaans om en om met een kleine beurt of ook wel inspectiebeurt genoemd of wanneer u heel erg weinig kilometers maakt voeren we om de twee kleine beurten de grote beurt uit, want er is wel degelijk een aantal wezenlijke verschillen tussen de grote en de kleine beurt.

Wij van Fiaitalia in Wijchen vinden het belangrijk dat u bij een grote beurt waar voor uw geld krijgt. Wij vinden het belangrijk om overleg met u te plegen voordat er noodzakelijke bijkomende onderhoudswerkzaamheden of reparaties uitgevoerd zouden moeten worden. U ontvangt dan vooraf een vrij exact kostenoverzicht en pas na uw toestemming worden de aanvullende werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan met betrekking tot onverwacht hoge reparatiekosten voor uw auto. Wij zorgen ervoor dat uw auto na de grote beurt weer in optimale staat verkeert  en proberen vooruit te kijken tot de volgende grote beurt en geven aan wat u eventueel in de toekomst aan kosten kunt verwachten. Het doel van onze werkplaats is dat u zo lang mogelijk met uw Italiaan plezierig en betrouwbaar kunt rijden.

Wat houdt een grote beurt in?

Bij de grote beurt wordt uw auto aan een uitgebreide inspectie onderworpen en worden eventuele gebreken verholpen. De inhoud van een grote beurt verschilt per merk, maar in elk geval worden alle filters en de motorolie vervangen en worden de remmen gede- en gemonteerd en worden de service-instellingen gereset.

Uw auto wordt gecontroleerd op alle essentiële onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de remmen, alle vloeistoffen, de banden, het uitlaatsysteem, de verlichting, de sloten en de versnellingsbak.

Grote beurt voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia

Fiaitalia heeft de deskundigheid in huis om een grote beurt aan uw auto uit te voeren. Als Magneti Marelli Checkstar specialist in de regio Wijchen zijn wij gespecialiseerd in de merken Fiat, Fiat bedrijfswagens, Alfa Romeo en Lancia. Door het volgen van training en gebruik te maken van de modernste werkplaats apparatuur van Fiat Auto, beschikken onze monteurs over alle benodigde middelen voor het onderhoud van uw Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia.

Maak een afspraak voor een grote beurt

Voor een afspraak voor een grote beurt kunt ons bellen (024 – 6411673) maar wanneer u liever langskomt aan de balie in Wijchen, heten wij u natuurlijk ook van harte welkom.