Magneti Marelli

Magneti MarelliMagneti Marelli is een internationaal producent van originele- en daaraan gelijkwaardige onderdelen voor ieder gerenommeerd automerk. De Magneti Marelli groep is vertegenwoordigd in 18 landen en levert aan alle belangrijke autofabrikanten binnen Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Magneti Marelli is dé huisleverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Het is de missie van Magneti Marelli om u als autorijder te laten profiteren van de meest geavanceerde innovaties en technieken, dit tegen een betaalbare prijs. Magneti Marelli zet haar kennis en brede expertise in om intelligente systemen te ontwikkelen voor de actieve en passieve veiligheid en comfort van voertuigen. Dit gebeurt door middel van een proces van voortdurende ontwikkeling en innovatie, waarbij duurzaamheid van het milieu een belangrijk speerpunt is.

Magneti Marelli produceert naast eerste montage onderdelen voor autofabrikanten ook vervangingsonderdelen van originele kwaliteit. Het productgamma is verdeeld in elektronica, mechanica, carrosserie en slijtagedelen. Uw huidige auto is vrijwel zeker ook voorzien van een aantal van deze onderdelen.

CHECKSTAR

Om de aanwezige kennis, know-how en kwaliteitsonderdelen te kunnen delen met garagehouders, heeft Magneti Marelli de Checkstarformule opgezet. Het autoservice netwerk waarbij service, deskundigheid en wederzijds vertrouwen de belangrijkste speerpunten zijn, heeft inmiddels meer dan 40 vestigingen in Nederland. Allemaal specialisten in Italiaanse auto’s. Checkstar garages maken gebruik van diagnose apparatuur, vervangingsonderdelen en technische- en commerciële training van Magneti Marelli. Hierdoor zijn de monteurs en medewerkers van de aangesloten bedrijven technisch en communicatief goed onderlegd, zodat zij u kunnen voorzien van de best mogelijke service en ondersteuning.

TUNING

Sinds kort heeft Magneti Marelli een nieuwe tuninglijn ontwikkeld, genaamd Elaborazioni 1919. Het zijn tuningdelen voor onder andere de Fiat 500, Fiat Grande Punto, de Alfa Romeo MiTo en de Alfa Romeo Giulietta.

Kijk in onderstaande video hoe bij ons in de werkplaats een handgemaakte einddemper van Magneti Marelli onder een 500 Abarth wordt gemonteerd.
Bekijk voor meer informatie de Elaborazioni 1919 Tuning Catalogus