Reparatiekosten besparen

Ongetwijfeld heeft u gemerkt dat autorijden de laatste jaren steeds duurder is geworden. Wilt u Besparen op uw autokosten? Bij Fiaitalia in Wijchen denken wij met u mee, zodat we u kunnen helpen met het besparen op uw autokosten. Wij vinden namelijk dat autorijden voor iedereen betaalbaar moet zijn en blijven.

Wanneer uw auto defect raakt, is dit erg vervelend. Naast het feit dat u tijdelijk uw mobiliteit verliest, zou dit hoge kosten met zich mee kunnen brengen. Sommige mensen kiezen er daarom voor om door te rijden met schade of gebreken maar dit kan onveilig zijn  en het negeren kan leiden tot nog grotere schade en toenemende reparatiekosten.

Snelle, duidelijke service

Daarom is het verstandig om direct contact met ons op te nemen.  Net zoals u, houden wij niet van onduidelijkheid. Zodoende zullen wij voordat uw auto wordt gerepareerd, de uit te voeren werkzaamheden en bij behorende kosten helder naar u toe communiceren. Hierdoor komt u niet achteraf voor dure, ongewenste verrassingen te staan.

Wij beschikken voor de oudere modellen ook gebruikte onderdelen. Door ons merk specialisme hebben wij voor verschillende kostbare reparaties de mogelijkheid om onderdelen te reviseren of te herstellen zodat wij uw auto betaalbaar kunnen repareren.

Doordat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren, zult u bij ons besparen op autokosten. Bij ons staat u als klant op de eerste plaats en wij zorgen ervoor dat u met veel plezier kunt blijven autorijden.

Fiaitalia in Wijchen beschikt over vakkundige monteurs, waardoor we schade en gebreken snel kunnen vaststellen. Zo heeft u uw auto snel weer terug. Omdat we begrijpen dat het erg vervelend is om niet over uw auto te kunnen beschikken, hebben we ten alle tijde vervangend vervoer in huis. Zo kunt tijdens de reparatie rijden in een Fiat Grande Punto, Fiat Panda Twinair Turbo of Lancia Ypsilon rijden voor slechts € 24,50 per dag. Indien u geen auto nodig heeft gedurende de reparatie hebben wij een gratis leenfiets voor u ter beschikking.

Onderhoudshistorie

In ons systeem houden we consequent de werkplaatshistorie van uw auto bij. We controleren altijd wat er tot nu toe aan uw auto gerepareerd is en hoe de staat van onderhoud is. Hierdoor voorkomen we dubbele reparaties en hiaten in het onderhoud. Als u van garage wisselt is de kans hierop altijd groter en om dit toch te voorkomen willen we als u voor de eerste keer met uw auto in de werkplaats komt graag de onderhoudsbescheiden van de laatste paar jaar zien. We stempelen ook graag uw boekje weer af als er een onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Reparatie zonder zorgen

Wij zijn van mening dat u als weggebruiker met plezier en zonder zorgen naar uw bestemming moet kunnen rijden. Om deze reden houden wij onze reparatiekosten voordelig, zodat u niet verrast wordt door onverwacht hoge rekeningen.