APK Keuring

apk keuring
Voor u het weet is het weer zover; De APK van uw auto verloopt. De APK keuring is altijd een spannend moment voor u als autobezitter. Komt mijn auto wel door de keuring? Wat gaat zo’n APK mij kosten?

Wanneer u over een relatief jonge auto beschikt met een lage kilometerstand vallen de kosten voor de APK keuring vaak wel mee. Echter, voor bezitters van wat oudere auto’s kunnen de kosten voor de APK hoog oplopen.

APK zonder zorgen

Wij begrijpen heel goed dat u niet achteraf verrast wilt worden door hoge kosten wanneer de keuring al achter de rug is. Daarom maken we vóórdat er ook maar iets gerepareerd wordt een prijsopgaaf van alle noodzakelijk reparaties. De volgende stap is dat wij contact met u opnemen, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Nadat wij uw auto APK hebben gekeurd en eventueel hebben gerepareerd, zult u weer veilig en met een vertrouwd gevoel de weg op gaan. Hierdoor kunt u weer genieten van een jaar (of twee) rijplezier tegen de laagst mogelijke kosten.

APK kosten

De kosten voor de APK keuring verschillen per brandstofsoort. Bij Fiaitalia in Wijchen zijn de kosten voor de APK inclusief het afmelden en exclusief een roetmeting voor dieselauto’s. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Neem voor meer informatie met betrekking tot de kosten contact op met Fiaitalia in Wijchen.

Wanneer moet mijn auto weer APK gekeurd worden?

Op de website van het RDW controleert u uw APK vervaldatum.