Gebruikte Fiat, Alfa Romeo of Lancia kopen

GT dashboard
Het is tijd voor een mooie Italiaanse occasion. Na jaren met een fijn gevoel gereden te hebben in uw huidige auto, bent u op zoek naar iets nieuws. Het zoeken naar een passende auto zorgt altijd voor veel enthousiasme.

Echter, door het enorme aanbod aan gebruikte auto’s ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn tal van vergelijkingssites en nog veel meer aanbieders. Fiaitalia in Wijchen helpt u daarom graag bij het zoeken naar de occasion die bij u past! Binnen ons autobedrijf is een sterke passie aanwezig voor de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia, waardoor wij u dolgraag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij hebben een breed assortiment van gebruikte Fiat, Alfa Romeo en Lancia modellen op locatie in Wijchen. Mocht de specifieke auto die u nou net zoekt niet in onze showroom staan, dan helpen wij u graag in uw zoektocht naar uw perfecte auto.

Het huidige aanbod aan gebruikte auto’s van de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia vindt u terug bij onze occasions.

Auto kopen inclusief Nationale Autopas en Bovag Garantie.

Bij Fiaitalia in Wijchen bent u er zeker van dat u een kwalitatief hoogwaardige auto aanschaft tegen een gunstige prijs. Om dit te waarborgen krijgen onze occasions kosteloos een onderhoudsbeurt en een APK keuring indien nodig. Bij occasions vanaf € 4.500,- ontvangt u daarnaast zes maanden Bovag garantie, dit zonder bijkomende kosten. Wij berekenen u uitsluitend de € 9,25 aan kentekenleges. Hiernaast worden gebruikte auto’s afgeleverd inclusief nationale autopas (NAP).

Mochten er onverwacht toch problemen ontstaan met uw auto buiten de garantieperiode, neemt u dan contact met ons op. In overleg met u wordt er gezocht naar een passende oplossing.